Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 160 van 1088 Volgende
Brother PT-M95 labelprinter Thermo transfer 203 x 203 DPI

Brother

Brother PT-M95 labelprinter Thermo transfer 203 x 203 DPI

€ 43,76 excl. btw
€ 52,95 incl. btw
Brother
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Brother - Brother PT-M95 labelprinter Thermo transfer 203 x 203 DPI
Productinformatie
Categorie

Labelprinters

Voorraad (click to refresh) 4
Levertijd 1 werkdag
OEM nummer

BROTHER_PT-M95

Artikelcode

PT-M95

EAN-code

0012502643760

Beschrijving

Brother PT-M95. Printtechnologie: Thermo transfer, Maximale resolutie: 203 x 203 DPI, Printsnelheid (metrisch): 7,5 mm/sec. Kleur van het product: Wit, Beeldscherm: LCD, Toetsenbordindeling: QWERTY. Geheugen capaciteit: 240 tekens. Tapebreedte (metrisch): 1,2 cm. Type accu/batterij: AAA, Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Alkaline

De ideale labelprinter als het gaat om het ontwerpen en printen van labels voor alles in en rondom het huis. Lunchboxen, drinkbekers, schoolboeken en andere spullen kunnen allemaal van een naamlabel voorzien worden, zodat deze niet kwijtraken en altijd gemakkelijk terug te vinden zijn. Ook perfect om te gebruiken in de keuken voor kruidenpotjes en andere opslagbakjes of om de etenswaren in uw koelkast of vriezer te labelen. Tevens zeer geschikt voor het markeren van ordners, archiefdozen en ander papierwerk, om zodoende meer overzicht te scheppen in uw administratie.

De P-touch M95 is een onmisbaar hulpmiddel voor gebruik in en rondom het huis en het thuiskantoor. Met de verschillende functies kunt u leuke en creatieve labels ontwerpen voor in de keuken, het kantoor aan huis, in de garage, de schuur of in de woonkamer.

Handig voor het terugvinden van verdwenen schoolspullen
Iedere ouder weet dat kinderen regelmatig spullen zoals linialen, potloden, boeken, lunchtrommels of drinkbekers op school laten liggen of kwijtraken. Door de spullen te labelen met de naam van uw kind, zijn deze sneller en eenvoudiger terug te vinden.

Het ideale hulpmiddel in de keuken
Print eenvoudig en snel labels om de inhoud van uw kruidenpotjes en opslagbakjes te herkennen. Voorzie opslagbakjes met levensmiddelen die u in de koelkast of de vriezer bewaart van een handig label, zodat u precies weet wat erin zit en tot wanneer het gebruikt kan worden.

Schep overzicht in uw administratie
Label archiefmappen, dozen, rekken en kasten zodat u meer overzicht krijgt in uw administratie en belangrijke informatie op het juiste moment snel kunt terugvinden.

Tapes beschikbaar in diverse kleuren en maten
Brother M tapecassettes zijn verkrijgbaar in 9 mm en 12 mm breedte en in verschillende kleuren. Zo is er voor elke labeltoepassingen in en rondom het huis een geschikte tape verkrijgbaar. Waarom niet een aantal verschillende maten en kleuren in huis halen, zodat u deze achter de hand heeft ?Laatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën