Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 1394 van 3582 Volgende
Canon 723BK Original Zwart 1 stuk(s)

Canon

Canon 723BK Original Zwart 1 stuk(s)

€ 106,52 excl. btw
€ 128,89 incl. btw
Canon
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Canon - Canon 723BK Original Zwart 1 stuk(s)
Productinformatie
Categorie

Toners & laser cartridges

Voorraad (click to refresh) 1
Levertijd 2 werkdag(en)
OEM nummer

CANON_2644B002

Artikelcode

2644B002

EAN-code

5052461659476

Beschrijving

Canon 723BK. Paginaopbrengst: 5000 pagina's, Printkleuren: Zwart, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Sommige dingen zijn voor elkaar gemaakt. Canon-toners zijn ontworpen om naadloos samen te werken met Canon-printers en je de snelle hechtprestaties en prints van hoge kwaliteit te bieden, die je verwacht. Canon-tonertechnologie garandeert ongeëvenaarde resultaten. Vertrouw op Canon-toners voor prachtige prints die lang mooi blijven.

Blijf genieten van hoogwaardige prints
Originele Canon All-in-One cartridges garanderen superieure printkwaliteit. Ze bevatten alle essentiële print-elementen met een bepaalde levensduur, zodat de machine weer zo goed als nieuw is zodra de All-in-One cartridge is vervangen.

Kwaliteitsbewaking
Met originele Canon-cartridges weet u zeker dat iedere cartridge uitstekende prestaties levert. Cartridges die opnieuw zijn gevuld, leveren mogelijk niet dezelfde printkwaliteit als nieuwe Canon-cartridges omdat de interne componenten mogelijk geheel of gedeeltelijk versleten zijn.

De productie en samenstelling van tonercartridges is een complexe procedure waarbij honderden processen betrokken zijn. Canon heeft echter een enkel geautomatiseerd productiesysteem ontwikkeld waarmee door middel van hoogstaande productietechnologie de hoogwaardige cartridges worden gemaakt die klanten van Canon verwachten.


Voorkom afzichtelijke lijnen

De lichtgevoelige drumeenheid is een van de gevoeligste beeldverwerkingscomponenten in de printer. Nieuwe Canon-cartridges zorgen ervoor dat zich op de drum en fixeerroller geen tonerdeeltjes ophopen. Dit voorkomt afzichtelijke lijnen, waas en grijze achtergronden. Tevens voorkomt het schade aan uw printer. Originele Canon-toner garandeert een correcte werking van de drumeenheid, en zorgt keer op keer voor heldere, schone documenten.

Schonere werkomgeving
Canon's exclusieve rol-laadtechnologie garandeert ozonvrije uitstoot. Deze schone technologie is niet schadelijk voor de menselijke gezondheid of het milieu en maakt de cartridge zelfs compacter omdat er minder onderdelen nodig zijn. Bovendien zijn alle Canon-toner en -cartridges ongevaarlijk. Dit houdt in dat voor Canon-cartridges geen speciale behandeling of verwerking vereist is.

Eenvoudig te recyclen
Originele cartridges kunnen worden gerecycled in het kader van Canon's recycleprogramma om de hoeveelheid afval te reduceren. Als u meer wilt weten over het programma of een gratis retourformulier wilt aanvragen, gaat u naar Canon's cartridgerecycling-pagina.Laatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën