Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Product 1 van 695 Volgende
HP Compaq dc7900 Base Model Small Form Factor PC

Hewlett-Packard

HP Compaq dc7900 Base Model Small Form Factor PC

€ 225,00 excl. btw
€ 272,25 incl. btw
Hewlett-Packard
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Hewlett-Packard - HP Compaq dc7900 Base Model Small Form Factor PC
Productinformatie
Categorie

Desktop pc's

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

KP721AV-SB60

Artikelcode

KP721AV

EAN-code

Niet beschikbaar

Beschrijving

HP Compaq dc7900 Base Model Small Form Factor PC

Kleine, uitbreidbare, zonder gereedschap toegankelijke behuizing voor mainstream gebruikers

Kenmerken

- Nieuwste technologie: de nieuwste technologie en de prestaties die u verwacht van een toonaangevende commerciële pc met de Intel® Q45 Express chipset met Intel GMA 4500 geïntegreerde video en Intel Core™2 Duo, en Core™2 Quad, processoren.

- Stabiel platform verlaagt de gebruikskosten: minimaal 15 maanden stabiel aankoopplatform, zodat de klanten migraties op lange termijn kunnen plannen en een consistente werkomgeving kunnen onderhouden met minimale IT-supportkosten.

- Beveiliging voor uw IT-apparatuur: HP ProtectTools™ beveiligingssoftware biedt bescherming voor uw pc's en controleert of de apparaten zelf geen kwetsbare elementen worden die de gehele IT-infrastructuur bedreigen.

- Superieure beheerkenmerken: met technologie van HP, Altiris en Intel biedt de dc7900 IT-beheerders een compleet scala aan remote beheerfuncties die de onderhoudskosten verlagen en de netwerkapparatuur beschermen.

- Standaard ondersteuning voor twee monitoren: efficiënte multi-tasking met eenvoudige, geïntegreerde ondersteuning voor twee monitoren via een standaard VGA-connector en een DisplayPort, de nieuwste monitorinterface die de huidige digitale video- en LCD-technologie ondersteunt.

- Energiebesparing: verlaagt de energiekosten en de milieu-impact door gebruik van de nieuwste laag-voltage processoren, softwarematige voedingsbeheertools en efficiënt ontworpen koelsystemen en voedingen.

- Virtualisatiemogelijkheden: Firefox-HP Virtual Browser is een virtualisatietool die het mogelijk maakt ongewenste gevolgen van het browsen en downloaden van het internet ongedaan te maken omdat hij werkt in een virtuele run-time omgeving die leeggemaakt kan worden.

- Wereldwijde services en support: de HP Compaq dc7900 wordt ondersteund door HP’s wereldwijde services en support van topklasse, Total Care en ons wereldwijde netwerk van partners om u te helpen optimaal van uw investering in technologie te profiteren.Laatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën