Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Product van
Kensington SafeDome iMac

Kensington

Kensington SafeDome iMac

€ 128,95 excl. btw
€ 156,03 incl. btw
Kensington
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Kensington - Kensington SafeDome iMac
Productinformatie
Categorie

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

KENSINGTON_K67918M

Artikelcode

K67918M

EAN-code

0085896679189

Omschrijving

Kensington SafeDome iMac

Een computer zo stijlvol als de iMac® verdient een even elegant slot. De Kensington SafeDome® Secure heeft een koepelontwerp dat uitstekend aansluit bij de vormgeving van de iMac. Maar SafeDome is meer dan alleen maar mooi. Het is voorzien van het revolutionaire ClickSafe®-slot dat in één klik wordt aangesloten op onze Ultra-kabel voor het hoogste niveau van beveiliging in publieke omgevingen. SafeDome helpt ook uw bureau georganiseerd te houden door ook uw iMac-accessoires, zoals uw muis, toetsenbord en andere randapparatuur te beveiligen tegen diefstal.
Het SafeDome-slot is slim ontworpen om de beveiliging te maximaliseren en tegelijk de eigenschappen te behouden die u zo waardeert aan uw iMac. U sluit het gemakkelijk aan door de flexibele plaatsingspositie en er hoeft niets aan het werkstation te worden veranderd. Het beste van dit alles is dat bij de SafeDome alle schermaanpassingsfuncties behouden blijven.
De SafeDome wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om een iMac en randapparatuur te beveiligen en kan in enkele minuten worden gemonteerd. Draai de kabel gewoon rond een tafelpoot of een ander vast punt, klik de kop van het slot op het ClickSafe-anker en uw iMac is beveiligd. Dankzij de Kensington SafeDome is beveiliging van uw iMac een mooi ding.


Garantie: 5 jaarLaatst bekeken
Verwijder