Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 27 van 402 Volgende
Lenovo 4XJ0L59637 Doorzichtige schermbeschermer X1 Yoga 1stuk(s) schermbeschermer

Lenovo

Lenovo 4XJ0L59637 Doorzichtige schermbeschermer X1 Yoga 1stuk(s) schermbeschermer

€ 50,63 excl. btw
€ 61,26 incl. btw
Lenovo
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Lenovo - Lenovo 4XJ0L59637 Doorzichtige schermbeschermer X1 Yoga 1stuk(s) schermbeschermer
Productinformatie
Categorie

Screen protectors

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

LENOVO_4XJ0L59637

Artikelcode

4XJ0L59637

EAN-code

0190576238942

Omschrijving

Lenovo 4XJ0L59637. Soort: Doorzichtige schermbeschermer, Merkcompatibiliteit: Lenovo, Compatibiliteit: X1 Yoga. Filterfunctie privacy. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Privacyfilters voor Lenovo-laptops en x1-notebooks: privacy, beveiliging en betrouwbare aanraakfuncties met Lenovo-privacyfilters van 3M.
Privacyfilters voor de Lenovo ThinkPad maken gebruik van microreplicatietechnologie van 3M voor een uitstekende kijkervaring op beeldschermen met een hoge resolutie. Privacyfilters van Lenovo maken meekijken vanaf de zijkant snel onmogelijk, voor uw privacy en om visuele hackers het zicht te ontnemen. Dit is een belangrijk voordeel voor bedrijven, omdat de verdediging tegen visuele hackers begint met het beveiligen van persoonlijke informatie tegen hackers die meekijken. Privacyfilters verminderen ook de reflectie op schermen door heldere achtergrondverlichting en lampen erboven, hoewel dat niet de primaire functie is. Ook beschermen privacyfilters uw scherm tegen krassen en vegen, zodat uw beeldscherm niet onbedoeld beschadigd raakt. Er zijn onderdelen met en zonder aanraakfunctie voor de verschillende mogelijkheden van het apparaat.Met privacyfilters voor ThinkPad-notebooks/laptops kunt u werken met de geruststellende gedachte dat de informatie op uw scherm veilig is voor spiedende ogen
Deze filters garanderen de privacy van de gegevens van uw klanten conform landelijke en staatgebonden wetten en voorschriften in branches zoals het bankwezen, consulting, gezondheidszorg, overheid en onderwijs (bijv. HIPPA (en PHI), HITECH, NIST, PII (Patient Identifiable Information), ISO, PCI (Payment Card Info) Gramm Leach Biley Act-privacy in het bankwezen, Sarbanes-Oxley, CIPA (Children’s Internet Protection Act)) en diverse vergelijkbare wetten in verschillende staten
Alle privacyfilters van Lenovo voor ThinkPad-systemen zijn vervaardigd met hoogwaardige optische folie die ervoor zorgt dat het beeld helder blijft zonder optische vervorming.
Alle privacyfilters van Lenovo voor ThinkPad-systemen zijn licht van gewicht, eenvoudig te installeren en voorzien van 3M-plakstrips om de filters meerdere keren te kunnen aanbrengen en te verwijderen zonder plakresten.
Alle privacyfilters van Lenovo hebben een anti-reflecterende laag om spiegeling te verminderen. Dit verbetert de efficiency omdat er minder licht verloren gaat, waardoor het contrast beter wordt door het elimineren van ongewenste lichtbronnen.

Garantie: 1 yearLaatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën