Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Product van
Logitech SmartDock Meeting room console Zwart, Grijs

Logitech

Logitech SmartDock Meeting room console Zwart, Grijs

€ 506,28 excl. btw
€ 612,60 incl. btw
Logitech
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Logitech - Logitech SmartDock Meeting room console Zwart, Grijs
Productinformatie
Categorie

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

LOGITECH_960-001111

Artikelcode

960-001111

EAN-code

50992060676200

Omschrijving

Logitech SmartDock. Producttype: Meeting room console, Kleur van het product: Zwart, Grijs, Ondersteuning voor plaatsing: Bureau. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Kabelslot sleuf type: Kensington. Type stroombron: AC, AC invoer voltage: 100 - 240 V. Breedte: 239 mm, Diepte: 334 mm, Hoogte: 209 mm. Meegeleverde kabels: AC,HDMI,LAN (RJ-45), Netwerkkabellengte: 3 m, HDMI-kabellengte: 3 m

Maak videosamenwerking mogelijk in elke ruimte met Logitech® SmartDock voor Skype Room Systems en start elke vergadering met slechts één aanraking. Organisators van vergaderingen profiteren van de vertrouwde Skype voor Bedrijven-interface, en IT-beheerders waarderen de Windows® 10 Skype-vergaderapp, die eenvoudig te implementeren en beheren is.

De Logitech SmartDock is een eenvoudige oplossing voor video vergaderruimtes. De SmartDock is ontworpen voor Microsoft Skype® for Business. Het werkt perfect met bestaande videodisplays en videocamera's die zijn gecertificeerd voor Skype for Business. U start met één druk op de knop een vergadering.

SmartDock is een AV-bedieningspaneel en houder met voedingsaansluiting en Kensington®-beveiligingssleuf voor extra bescherming. De Surface® Pro gerust zonder toezicht worden achterlaten in een vergaderruimte waar SmartDock is geïnstalleerd. Gemak voor organisators van vergaderingen, gemoedsrust voor systeembeheerders.

SmartDock biedt alle connectiviteit die gewenst is. De SmartDock beschikt over HDMI voor twee 1080p-displays, drie USB-poorten, Gigabit Ethernet en een headsetaansluiting. Het optionele uitbreidingspakket SmartDock Flex consolideert HDMI, USB en stroomvoorziening tot één CAT6-kabel voor een vergadertafel zonder rommel.

Deel gemakkelijk een presentatie, demo of andere inhoud van een laptop. Maak verbinding via de ingebouwde HDMI-ingang van de SmartDock en begin de presentatie vanaf een ander device.

Alle Logitech ConferenceCams zijn gecertificeerd voor Skype for Business, en zijn een betaalbare optie voor elke vergaderruimte. Video en audio van HD-kwaliteit breiden de Skype-vergaderervaring uit voor superieure samenwerking tussen groepen.

- Bevestig de Surface™ Pro veilig in elke vergaderruimte
- Start een Skype voor Bedrijven-vergadering waarbij deelnemers zich met één aanraking kunnen aansluiten
- Voeg meer verbindingsmogelijkheden toe zonder rommelLaatst bekeken
Verwijder