Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur


Over
Meqtrade

Meqtrade is een jonge, vooruitstrevende, dynamische online retailer van IT-producten met als belangrijkste afzetgebied Nederland.
Zij richt zich hoofdzakelijk op de particuliere markt, zakelijke markt, overheids- en onderwijsinstellingen.
Tevens biedt Meqtrade totaaloplossingen voor uw automatisering en dit alles tegen zeer gunstige voorwaarden.

Juist de combinatie van gunstige prijzen en een goede service maakt Meqtrade zo uniek.
Meqtrade streeft er telkens naar een grote verscheidenheid aan merken en allernieuwste producten aan te kunnen bieden voor zeer lage prijzen.
Meqtrade probeert zich te onderscheiden door niet alleen een snelle levering van een breed, kwalitatief en gecontroleerd assortiment, maar ook door een snelle en goede service. Dit is onze belangrijkste troef.

Wij streven er voortdurend naar onze service te verbeteren en stellen alles in het werk om een netwerk van tevreden klanten te waarborgen.
Het geven van service is mogelijk dankzij de inzet van zeer gemotiveerde professionals die volledig beschikbaar zijn voor onze klanten en die creatieve oplossingen kunnen aanbieden.
Ook de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de website vinden wij een heel belangrijk  aspect.
Meqtrade neemt de beveiliging van persoonlijke informatie zeer serieus en gebruikt dan ook een aantal technische oplossingen om het online winkelen bij Meqtrade veilig te maken.
We hebben dan ook allerlei maatregelen getroffen om een zo hoog mogelijke veiligheid te garanderen aan onze klanten tijdens het gebruik van onze website.

Onze klanten kiezen voor
Meqtrade vanwege:

• Beste service met persoonlijk karakter: Niemand kent de producten beter dan wij. Aarzel dus niet om een beroep te doen op onze vakkennis. Wij staan voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het bestellen van uw producten.
• Assortiment: Meqtrade biedt u naast alle bekende grote A-merken een zeer uitgekiend compleet assortiment hardware, software, randapparatuur, supplies, audio, video etc.
Met meer dan 300.000 artikelen en meer dan 800 merkfabrikanten op de website heeft u alles binnen handbereik.
Op de website is het eenvoudig zoeken naar de meest geschikte producten. Mocht u desondanks niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
• E-Commerce: Meqtrade is dag en nacht online bereikbaar op http://www.meqtrade.nl. U kunt dan ook op ieder moment dat het u schikt het volledige assortiment doorzoeken, een bestelling plaatsen, invoeren of wijzigen, uw bestelhistorie raadplegen en uiteraard nog veel meer.
• Lage actuele prijzen: Meqtrade biedt een grote verscheidenheid aan merken en producten voor zeer lage prijzen. Dus, kijk regelmatig op onze website. Wij hebben regelmatig nieuwe aanbiedingen. Profiteer van onze lage prijzen en bespaar op uw orderkosten door via internet te bestellen.
• Lage verzendkosten: Wij verzenden alle internetbestellingen voor slechts € 9,--.
• Snelle levering: Is uw bestelling voor 16.00 geplaatst, dan worden de producten die op voorraad zijn doorgaans binnen 24 uur geleverd.
• Betrouwbaar en eenvoudige betaalwijze: Betalen doet u vertrouwd en snel met Ideal, Visa, Mastercard of vooruitbetaling. Voor bedrijven en overheid is de mogelijk op rekening te kopen.
• Mogelijkheid tot op rekening kopen: Beursgenoteerde bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen kunnen direct op rekening kopen. Bedrijven die langer dan drie jaar bestaan en winstgevend zijn, kunnen een kredietlimiet aanvragen.
Neemt u hierover gerust vrijblijvend contact met ons op!
• Nieuwsbrief: Met de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen, nieuwe producten en ontwikkelingen in de markt. Het abonneren op de nieuwsbrief is geheel gratis en er blijft altijd een mogelijkheid tot uitschrijving.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.