Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 144 van 188 Volgende
Projecta Compact Electrol 141 x 220 projectiescherm 2,46 m (97") 16:10

Projecta

Projecta Compact Electrol 141 x 220 projectiescherm 2,46 m (97") 16:10

€ 453,51 excl. btw
€ 548,75 incl. btw
Projecta
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Projecta - Projecta Compact Electrol 141 x 220 projectiescherm 2,46 m (97") 16:10
Productinformatie
Categorie

Projectieschermen

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

PROJECTA_10102476

Artikelcode

10102476

EAN-code

Niet beschikbaar

Omschrijving

Projecta Compact Electrol 141 x 220. Diagonaal: 2,46 m (97"), Zichtbare schermbreedte (b): 131 cm, Zichtbare schermhoogte (h): 2,1 m, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:10, Schermoppervlak: Mat wit. Kleur van het product: Wit

- Eenvoudige montage direct aan wand of plafond dankzij het Easy Install systeem.
- Met de Easy Install Plug and Play mogelijkheden is het scherm snel en eenvoudig aan te sluiten. De vele Easy Install accessoires zijn handig en snel toe te passen.
- De koker en het projectiedoek zijn exact op maat te maken; de koker en onderbalk zijn in iedere gewenste kleur leverbaar voor een optimale integratie in elk interieur.
- De automatische begrenzing bij in- en uitrollen garandeert een lange levensduur van het projectiedoek.

- Inkorten of smaller maken van het projectiedoek.
- Inkorten van de koker en inkorten en smaller maken van het projectiedoek.
- De koker, onderbalk en kunststof onderdelen in een afwijkende RAL kleur spuiten. Wanneer het scherm perfect moet passen in een specifieke omgeving, dan spuiten wij de koker in iedere gewenste kleur.
- Het doek omgekeerd monteren, zodat de projectiezijde aan de achterzijde komt. Wanneer het projectiedoek andersom uit de koker moet komen, omdat het voor iets langs moet komen of omdat het tegen een balk moet worden gemonteerd, kunt u kiezen voor deze optie. Hierbij dient te worden opgemerkt dat er twee manieren zijn om het scherm omgekeerd te monteren. Het projectiedoek kan aan de voorzijde uit de koker komen of de montagebeugels kunnen omgedraaid worden bevestigd. Geef dus duidelijk uw situatie aan, zodat Projecta het scherm kan produceren dat u nodig heeft.
- Verlenging van het projectiedoek. Indien gewenst en technisch mogelijk, plaatst Projecta een langer doek in het scherm.
- Projectiedoek zonder zwart kader.
- Verlenging van het projectiedoek met extra bovenkader. Als het projectiedoek uitgebreid moet worden en een groter zwart kader nodig is aan onder- of bovenzijde, dan kan het doek aan uw wensen aangepast worden.
- De motor aan de rechterzijde in plaats van links. Als voor een eenvoudigere aansluiting de motor en aansluitings-unit aan de rechterzijde moeten worden geplaatst, dan wordt het scherm conform aangepast.
- De Projecta Screen Designer helpt u bij het ontwerpen van het projectiescherm dat exact past in uw project. Gebruik deze applicatie om een PDF bestand te maken met de specificaties van uw ideale projectiescherm. E-mail of fax de tekening naar Projecta voor een offerte. www.projectascreens.com/screendesignerLaatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën