Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 145 van 188 Volgende
Projecta Descender Electrol projectiescherm 2,24 m (88") 16:10

Projecta

Projecta Descender Electrol projectiescherm 2,24 m (88") 16:10

€ 776,25 excl. btw
€ 939,26 incl. btw
Projecta
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Projecta - Projecta Descender Electrol projectiescherm 2,24 m (88") 16:10
Productinformatie
Categorie

Projectieschermen

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

PROJECTA_10103198

Artikelcode

10103198

EAN-code

8700101031980

Omschrijving

Projecta Descender Electrol. Diagonaal: 2,24 m (88"), Zichtbare schermbreedte (b): 190 cm, Zichtbare schermhoogte (h): 119 cm, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:10, Schermoppervlak: Datalux. Kleur van het product: Wit

- Dankzij de onderbalk van het projectiescherm is de montage in het plafond onopvallend.
- Easy Serviceability Systeem: na inbouw blijven motor en projectiedoek bereikbaar, zodat afstelling en onderhoud ook achteraf mogelijk blijven. De onderplaat en behuizing blijven met elkaar verbonden.
- Is gemakkelijk in te bouwen in bestaande traditionele plafonds.
- De koker en het projectiedoek zijn exact op maat te maken en de zichtbare delen zijn in iedere gewenste kleur leverbaar voor een optimale integratie in elk interieur.
- Eenvoudige installatie met optionele wand- en plafondbeugels, voorgemonteerde bedrading voor elektrische installatie.
- Inkorten of smaller maken van het projectiedoek.
- Inkorten van de koker en inkorten en smaller maken van het projectiedoek.
- De koker, onderbalk en kunststof onderdelen in een afwijkende RAL kleur spuiten. Wanneer het scherm perfect moet passen in een specifieke omgeving, dan spuiten wij de koker in iedere gewenste kleur.
- Het doek omgekeerd monteren, zodat de projectiezijde aan de achterzijde komt. Wanneer het projectiedoek andersom uit de koker moet komen, omdat het voor iets langs moet komen of omdat het tegen een balk moet worden gemonteerd, kunt u kiezen voor deze optie. Hierbij dient te worden opgemerkt dat er twee manieren zijn om het scherm omgekeerd te monteren. Het projectiedoek kan aan de voorzijde uit de koker komen of de montagebeugels kunnen omgedraaid worden bevestigd. Geef dus duidelijk uw situatie aan, zodat Projecta het scherm kan produceren dat u nodig heeft.
- Verlenging van het projectiedoek. Indien gewenst en technisch mogelijk, plaatst Projecta een langer doek in het scherm.
- Projectiedoek zonder zwart kader.
- Verlenging van het projectiedoek met extra bovenkader. Als het projectiedoek uitgebreid moet worden en een groter zwart kader nodig is aan onder- of bovenzijde, dan kan het doek aan uw wensen aangepast worden.
- Stille Motor. Specificeer de Stille Motor wanneer een extra stille bediening van een elektrisch projectiescherm nodig is.
- De motor aan de rechterzijde in plaats van links. Als voor een eenvoudigere aansluiting de motor en aansluitings-unit aan de rechterzijde moeten worden geplaatst, dan wordt het scherm conform aangepast.
- De Projecta Screen Designer helpt u bij het ontwerpen van het projectiescherm dat exact past in uw project. Gebruik deze applicatie om een PDF bestand te maken met de specificaties van uw ideale projectiescherm. E-mail of fax de tekening naar Projecta voor een offerte. www.projectascreens.com/screendesignerLaatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën