Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 147 van 188 Volgende
Projecta Hapro CSR projectiescherm 3,43 m (135") 16:10

Projecta

Projecta Hapro CSR projectiescherm 3,43 m (135") 16:10

€ 822,09 excl. btw
€ 994,73 incl. btw
Projecta
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Projecta - Projecta Hapro CSR projectiescherm 3,43 m (135") 16:10
Productinformatie
Categorie

Projectieschermen

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

PROJECTA_10200409

Artikelcode

10200409

EAN-code

5415247167884

Omschrijving

Projecta Hapro CSR. Diagonaal: 3,43 m (135"), Zichtbare schermbreedte (b): 30 cm, Zichtbare schermhoogte (h): 18,1 cm, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:10, Schermoppervlak: Mat wit

- Het speciale Controlled Screen Return veermechanisme van de Hapro CSR is zeer sterk. Het projectiedoek loopt eerst snel in waarna het afremt en rustig en gecontroleerd in de koker rolt.
- De Hapro CSR dient volledig te worden uitgerold. Het is niet mogelijk om het scherm tussentijds te blokkeren.
- Eenvoudige montage direct aan wand of plafond dankzij het Easy Install systeem.
- De koker en het projectiedoek zijn exact op maat te maken; de koker en onderbalk zijn in iedere gewenste kleur leverbaar voor een optimale integratie in elk interieur.
- De driehoekige onderbalk rolt volledig in de koker voor een gladde afwerking.
- Inkorten of smaller maken van het projectiedoek.
- Inkorten van de koker en inkorten en smaller maken van het projectiedoek.
- De koker, onderbalk en kunststof onderdelen in een afwijkende RAL kleur spuiten. Wanneer het scherm perfect moet passen in een specifieke omgeving, dan spuiten wij de koker in iedere gewenste kleur.
- Het doek omgekeerd monteren, zodat de projectiezijde aan de achterzijde komt. Wanneer het projectiedoek andersom uit de koker moet komen, omdat het voor iets langs moet komen of omdat het tegen een balk moet worden gemonteerd, kunt u kiezen voor deze optie. Hierbij dient te worden opgemerkt dat er twee manieren zijn om het scherm omgekeerd te monteren. Het projectiedoek kan aan de voorzijde uit de koker komen of de montagebeugels kunnen omgedraaid worden bevestigd. Geef dus duidelijk uw situatie aan, zodat Projecta het scherm kan produceren dat u nodig heeft.
- Verlenging van het projectiedoek. Indien gewenst en technisch mogelijk, plaatst Projecta een langer doek in het scherm.
- Projectiedoek zonder zwart kader.
- Verlenging van het projectiedoek met extra bovenkader. Als het projectiedoek uitgebreid moet worden en een groter zwart kader nodig is aan onder- of bovenzijde, dan kan het doek aan uw wensen aangepast worden.
- De Projecta Screen Designer helpt u bij het ontwerpen van het projectiescherm dat exact past in uw project. Gebruik deze applicatie om een PDF bestand te maken met de specificaties van uw ideale projectiescherm. E-mail of fax de tekening naar Projecta voor een offerte. www.projectascreens.com/screendesignerLaatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën