Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 94 van 153 Volgende
Samsung Video Wall Box SBB-SS08EL1

Samsung

Samsung Video Wall Box SBB-SS08EL1

€ 96,83 excl. btw
€ 117,16 incl. btw
Samsung
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
Samsung - Samsung Video Wall Box SBB-SS08EL1
Productinformatie
Categorie

Thin clients/blade pc's

Voorraad (click to refresh) 0
Levertijd 3-5 werkdagen
OEM nummer

SAMSUNG_SBB-SS08EL1

Artikelcode

SBB-SS08EL1

EAN-code

8806088071879

Omschrijving

Samsung Video Wall Box SBB-SS08EL1. Frequentie van processor: 1 GHz, Processormodel: Cortex A9. Intern geheugen: 1,5 GB, Intern geheugentype: DDR3-SDRAM, Kloksnelheid geheugen: 1866 MHz. Totale opslagcapaciteit: 8 GB, Opslagmedia: Flash. Maximum resolutie: 1920 x 1080 Pixels. Soort serieële aansluiting: RS-232

All-in-One Box transformeert weergave in veelzijdige en indrukwekkende kijkervaring
Voor veel standaard video walls – zoals Samsungs UDE-B en UDE-C – zijn extra apparatuur en aanvullende programma's nodig, zoals een pc en mediaspeler voor informatieverwerking, software voor contentbeheer en een apparaat om te switchen tussen bronnen. Maar de Signage Player Box van Samsung biedt al deze functies in één klein maar krachtig apparaat, voor een naadloze connectiviteit en optimaal bedieningsgemak. Bovendien is de installatie goedkoper en eenvoudiger vergeleken met video walls waarbij extra apparaten en kabels noodzakelijk zijn voor dezelfde functionaliteit.

De Signage Player Box biedt zowel de functies van een pc als een mediaspeler via een ingebouwde chip, Samsung SMART Signage Platform (SSSP). Met zijn krachtige Quad Core CPU transformeert hij standaard video walls door een snellere informatieverwerking en eenvoudiger contentbeheer met MagicInfo S3. Door te profiteren van de verbeterde prestaties, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Samsungs Signage Player Box, kunt u uw informatielevering verbeteren en uw omzet verhogen met indrukwekkende signage – op kostenefficiënte wijze.

Een krachtige, volledig geïntegreerde oplossing voor beter contentbeheer
Samsungs Signage Player Box wordt ondersteund door de derde generatie SSSP en transformeert standaard video walls in krachtige displays, zonder extra pc's en set-back boxes (SBB's). Deze all-in-one oplossing maakt het eenvoudig voor contentbeheerders om alle displays te controleren en bedienen. Ze hoeven alleen maar het eerste display aan te sluiten op de Signage Player Box en alle andere displays te verbinden met de Display Port via een lusverbinding. Bij standaard video walls is dergelijk beheer niet mogelijk zonder een gebundelde LAN (RJ45)-verbinding en serverlicentie. De connectiviteit van het apparaat gaat tot displayconfiguraties van 10x10, resulterend in lagere TCO (total cost of ownership) doordat er geen kosten voor de installatie, LAN-kabels en licenties zijn. Bovendien is het eenvoudig om te switchen tussen verschillende contentbronnen, zoals een set-top box (STB) en dvd-speler.

Behalve voor bedieningsgemak zorgen geavanceerde, in het apparaat geïntegreerde, technologieën ook voor beter contentbeheer. In tegenstelling tot standaard video walls, zijn er bij de Signage Player Box geen beperkingen wat betreft de plaats en afmetingen van de PIP-schermen (Picture-in-Picture), ze kunnen zelfs over de rand doorlopen. Dankzij de uitgebreide connectiviteit van het apparaat kan uiteenlopende content gepresenteerd worden in een PIP-scherm, zoals een tv-kanaal of advertenties. Om een probleemloze installatie te garanderen heeft de Signage Player Box ook een slide-in-module (SIM), waarbij de box eenvoudig in de video wall geschoven kan worden.Laatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën