Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 335 van 488 Volgende
StarTech.com Dual monitor arm scharnierende muurbeugel voor twee VESA 15"-24" schermen

StarTech.com

StarTech.com Dual monitor arm scharnierende muurbeugel voor twee VESA 15"-24" schermen

€ 175,17 excl. btw
€ 211,96 incl. btw
StarTech.com
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
StarTech.com - StarTech.com Dual monitor arm scharnierende muurbeugel voor twee VESA 15"-24" schermen
Productinformatie
Categorie

Muur- en plafondmontagehaken

Voorraad (click to refresh) 5
Levertijd 1 werkdag
OEM nummer

STARTECH.COM_ARMDUALWALL

Artikelcode

ARMDUALWALL

EAN-code

0065030866347

Beschrijving

StarTech.com Dual monitor arm scharnierende muurbeugel voor twee VESA 15"-24" schermen. Geschikt voor: Computermonitor, Maximale gewichtscapaciteit: 10 kg, Minimumafmetingen schermcompatibiliteit: 38,1 cm (15"), Maximumafmetingen schermcompatibiliteit: 61 cm (24"), Montage interface compatibiliteit (min): 75 x 75 mm, Montage interface compatibiliteit (max): 100 x 100 mm. Hoek schuine stand bereik: -15 - 15°, Draaihoek: 360°, Afstand tot de muur (min): 16,5 cm, Afstand tot de muur (max.): 58,5 cm. Kleur van het product: Zwart

Bespaar ruimte door twee schermen aan de wand te monteren

Deze dual-monitor muurbeugel maakt ruimte vrij en zorgt voor een professionele look van de schermconfiguratie. De beide schermen bewegen samen en blijven zo uitgelijnd. Open de arm om uw schermen in de ideale stand te zetten, of sluit hem dicht tegen de wand als de schermen niet worden gebruikt U kunt uw schermen ook kantelen, draaien en roteren voor de optimale kijkstand.

Monteer twee schermen aan de wand, in perfecte harmonie

Met de dual-monitor muurbeugel kunt u eenvoudig twee schermen installeren in een zakelijke, commerciële of kantooromgeving zoals een zorginstelling of financieel centrum. Beide schermen worden aan één arm bevestigd, zodat ze in perfecte harmonie bewegen, en dus altijd op elkaar zijn uitgelijnd.

De montagearm kan worden geopend tot een afstand van 58,5 cm tot de wand, zodat u uw schermen in een comfortabele kijkstand kunt zetten. En als u de arm sluit, kunt u uw schermen op een afstand tot 16,5 cm van de wand plaatsen, als u deze niet gebruikt, voor een professionele, compacte look.

Pas uw schermen aan voor de optimale kijkstand

Verander de positie en hoek van uw schermen voor een optimale kijkstand. U kunt uw schermen 180° draaien en tot 360° roteren voor liggend of staand formaat. Ook kunt u uw schermen -15° tot +15° kantelen om schitteringen op het scherm te verminderen en een comfortabele kijkhoek in te stellen.

Hoogwaardige staalconstructie

De dual-monitor muurbeugel is gemaakt van staal en ondersteunt twee schermen, met een maximaal gewicht van 5 kg per scherm. De muurbeugel is stabiel voor schermen tot 24 inch.

De ARMDUALWALL wordt gedekt door een 5-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Monteer twee 15 tot 24 inch schermen aan de wand om ruimte te besparen
- Stel uw schermen samen in, zodat uw schermen altijd uitgelijnd zijn
- De muurbeugel steekt tot 585 mm van de wand uit, of kan tot 165 mm tegen de wand worden geplaatst voor een compacte lookLaatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën