Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Productinformatie
Vorige Product 470 van 804 Volgende
StarTech.com 3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet USB-C wit

StarTech.com

StarTech.com 3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet USB-C wit

€ 36,74 excl. btw
€ 44,46 incl. btw
StarTech.com
Favorieten
E-mail
Zoom
Print
BestelBestel
 
StarTech.com - StarTech.com 3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet USB-C wit
Productinformatie
Categorie

Netwerkkaarten & -adapters

Voorraad (click to refresh) 74
Levertijd 1 werkdag
OEM nummer

STARTECH.COM_HB30C3A1GEA

Artikelcode

HB30C3A1GEA

EAN-code

0065030866316

Beschrijving

StarTech.com 3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet USB-C wit. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: USB, Interface: Ethernet. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 1000 Mbit/s. Stroomvoorziening via USB. Kleur van het product: Wit

Hier is een absoluut noodzakelijke accessoire voor uw MacBook Pro, Chromebook™ of laptop met USB-C™. Deze USB 3.0 hub verandert uw USB randapparatuur- en RJ45 netwerkaansluitingen in één comfortabele gecombineerde hub. Deze hub biedt twee cruciale aansluittypes met Ethernet en USB Type-A die vaak ontbreken bij moderne laptops.

Maak gemakkelijk verbinding met uw netwerk en randapparatuur via USB-C.
Deze 3-poorts USB-hub beschikt over een gebruiksvriendelijke USB-C connector. USB Type-C connectoren zijn gemakkelijker te plaatsen dan de vorige generaties. Ze zijn klein en omkeerbaar omdat de connector geen boven- of onderkant heeft.

Combineert twee cruciale poorttypes in een stijlvolle hub
Als uw MacBook of laptop de poorten mist die u nodig heeft, kan deze hub u van pas komen. USB 3.0 is ook bekend als USB 3.1 Gen 1. De veelzijdige USB 3.0 hub biedt u niet alleen toegang tot uw USB randapparatuur, maar ook tot een bekabelde internetverbinding. Omdat deze hub een Gigabit Ethernetpoort heeft, kunt u verbinding maken met een netwerk op plaatsen waar Wi-Fi® onbetrouwbaar of niet beschikbaar is.

De stijlvolle USB-hub heeft een aantrekkelijke witte afwerking.

Robuust, draagbaar en met busvoeding
De hub heeft een robuuste, maar lichtgewicht behuizing, zodat u betrouwbaarheid niet hoeft op te offeren voor mobiliteit. Het ontwerp met USB zorgt ervoor dat u geen aparte voedingsadapter hoeft mee te nemen, u hoeft alleen maar de USB 3.0 hub in uw koffer te stoppen.

Deze veelzijdige hub is perfect voor op reis, neemt minimale ruimte in op uw bureau, zodat u deze kunt gebruiken in hot-desk of BYOD- (Bring Your Own Device) omgevingen.

Ingebouwde kabel voorkomt frustratie
De ingebouwde USB-C-kabel zorgt voor eenvoudige aansluitingen en u hoeft geen aparte kabel mee te nemen om de hub aan uw laptop te verbinden.

De HB30C3A1GEA wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.Laatst bekeken
Verwijder
Laatst bezochte categorieën