Bel nu 071 - 4022204
ma t/m vr - 09:00 tot 17:30 uur
Klantenservice
ZoekZoek
TerugTerug
Wijze van betaling
Hoe kan ik achteraf betalen?


Indien u betaalt met creditcard of paypal dan wordt de betaling pas afgeschreven na levering van uw bestelling. De creditcardmaatschappij zal omgeveer een maand na levering de betaling van uw rekening afschrijven.

Vanwege de hoge kosten die wij bij creditcardbetalingen aan de creditcardmaatschappijen moeten afstaan, worden er 3% kosten in rekening gebracht.

De creditcardmaatschappij zal ongeveer een maand na levering het aankoopbedrag van uw rekening afschrijven.

Betalen vanuit België

Helaas is iDEAL nog niet beschikbaar voor Belgische klanten, omdat het momenteel nog alleen verzorgd wordt door de Nederlandse banken.
Belgische klanten kunnen daarom op de betaalpagina kiezen voor "Mister Cash". Wij versturen de bestelling direct zodra de betaling bij ons binnen is.

Ook zakelijke klanten uit België dienen het orderbedrag inclusief 21% BTW te betalen. Het is helaas niet mogelijk om zonder btw te betalen. Alleen bij vaste zakelijke klanten kunnen we een uitzondering maken.

De transportkosten voor België zijn hetzelfde als voor Nederlandse leveringen nl. € 7,50 excl. BTW.

De levertijd voor België is 1 tot 5 werkdagen.

Tevens kunt U als volgt betalen uit België:

• Met electronische overschrijving naar het onderstaande rekening nummer van Meqtrade:
  SWIFT code (BIC):   RABONL2U
  IBAN code:              NL36RABO0367781697

• Met creditcard.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Meqtrade kunt u op verschillende manieren online betalen. U kunt zelf de betalingswijze kiezen die u het handigste vindt.
Als u kiest voor ‘online betalen’, wordt uw betaling geregeld via MultiSafePay. U kunt dan direct betalen via Internet bankieren bij uw eigen bank of via creditcard. MultiSafePay is een door de voornaamste creditcardmaatschappijen gecertificeerd en goedgekeurd betaalsysteem.

De betaalmogelijkheden zijn: IDEAL, GIROPAY, MISTER CASH, SOFORTbanking, VISA, MASTERCARD, OP REKENING EN VOORUITBETALING.

Betalen met IDEAL

 logo ideal

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en eenvoudig uw bestelling afrekenen. U betaalt in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank (ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank. U hoeft zich daarvoor niet aan te melden. Met IDEAL kunnen zowel zakelijke als particuliere transacties worden afgerekend, waarbij veiligheid en gemak randvoorwaarden zijn. 

IDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
• IDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• IDEAL wordt ondersteund door de onderstaande grote banken.

logo abn       sns logo         rabo logo       fortis logo     ing logo

• Betalen met IDEAL kan meteen, het is gratis, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• U kunt IDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank.
• IDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de IDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Door de snelle betaling wordt de bestelling direct verwerkt en dezelfde dag verzonden (indien het product op voorraad is). Daardoor is de levertijd korter.
• Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcardbetalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.
• Alle klanten kunnen bij Meqtrade gratis met IDEAL betalen.

Betaalprocedure IDEAL:                                                   

1. Bij het afronden van de bestelling kiest u voor betalen met IDEAL.
2. Kies vervolgens uw eigen bank.
3. De internetbankieren betaalpagina van uw eigen bank verschijnt nu. Alle gegevens zijn al ingevuld.
4. U bevestigt de betaling door op de u vertrouwde wijze de juiste controlecode in te voeren.
5. Na elke betaling met IDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met IDEAL terug.

Een betaling met IDEAL kan niet meer worden teruggedraaid. Een betaling met IDEAL is net als bij internetbankieren onherroepelijk.

Betalen met VISA of MASTERCARD

  MasterCard                                                 Verified by VisaMasterCard SecureCode

Het grote groot voordeel van een creditcard is natuurlijk dat de betalingen pas aan het eind van de maand afgeboekt worden. Per maand wordt er maar één keer met u afgerekend.
Een extra voordeel van betalen met de creditcard is dat u een bestedingslimiet heeft zodat u in termijnen kunt betalen.
Betalen met creditcard is gemakkelijk en veilig. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.
Tot een totaal bedrag van € 1.500,- (inclusief BTW) kunt u met uw creditcard betalen.
Vanwege de hoge kosten die wij bij creditcardbetalingen aan de creditcardmaatschappijen moeten afstaan, worden er 3% kosten in rekening gebracht.

Betaalprocedure VISA en MASTERCARD:

 
1. Bij het afronden van de bestelling kiest u voor betalen met Visa of Mastercard.
2. Na de keuze voor één van de creditcards, kunt u uw creditcard gegevens invullen en de betaling bevestigen.

Na het uitvoeren één van beide betalingsopdrachten, zal de bestelling verder worden afgerond. Mocht er bij een betalingsopdracht onverhoopt wat misgaan, dan is de betaling niet uitgevoerd en krijgt u van ons bericht via e-mail hoe u alsnog kunt betalen.

Betalen Onder Rembours (postbode)

tnt rembours logo

Betaling onder rembours is helaas niet mogelijk.

Voor de meeste klanten is een Onder Rembours zending zeer onvoordelig en bovendien slechts mogelijk tot een bedrag van € 1500,--. Bij een hoger bedrag wordt bovendien de zending gespitst verzonden en worden er  altijd extra rembourskosten in rekening gebracht vanwege de kosten die TNT rekent voor rembourszendingen.

Deze betaalmethode is zeer duur, want de rembourskosten zijn ook nog eens afhankelijk van het gewicht van het pakket en het factuurbedrag.

De meest ideale, goedkoopste, veilige en betrouwbare betaalmethode is via internetbankieren, Ideal, Visa of Mastercard.

Vooruitbetalen

Bij een vooruitbetaling kunt u het bedrag onder vermelding van het ordernummer en klantnummer overmaken op onze bankrekening 36.77.81.697  bij de Rabobank ten name van Meqtrade.
• Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
• Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
• Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer.
• Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging per e-mail, waarna de bestelling direct verder wordt afgehandeld.

Bij deze wijze van betalen kan het voorkomen dat het enkele dagen kan duren voordat uw overboeking door uw bank is uitgevoerd is en wij uw bestelling in behandeling  nemen.

Bij ontvangst van uw betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

 

Op rekening voor bedrijven en overheid

Op rekening kopen door overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven:

U kunt namens uw instelling op rekening kopen mits u over de benodigde autorisatie beschikt. Bedrijven met een goede betaalhistorie bij Meqtrade, die tevens voldoen aan een kredietwaardigheidstoets, kunnen eveneens een kredietlimiet krijgen en op rekening kopen. De beoordeling hiervan ligt bij Meqtrade en haar financiële partners. De betaaltermijn is 14 dagen.

Kopen op rekening
Hierbij gelden echter wel een aantal voorwaarden:
1. Op rekening kopen is mogelijk voor al die bedrijven en instellingen die door onze kredietverzekeraar voldoende kredietwaardig worden geacht.
2. Indien een bedrijf korter dan 6 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat wordt het bedrijf zondermeer niet kredietwaardig geacht.
3. Een kredietaanvraag wordt pas in behandeling genomen wanneer wij een volledig ingevuld aanvraagformulier hebben ontvangen, samen met een uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie legitimatiebewijs van degene die hiervoor tekenbevoegd is. Het uittreksel van de Kamer van Koophandel mag niet ouder zijn dan 6 maanden. De kredietaanvraag duurt +/- 3 werkdagen.
4. Voor stichtingen en instellingen geldt dat kopen op rekening ook mogelijk is, wanneer zij niet beschikken over een uittreksel van de Kamer van Koophandel. Hieromtrent kunt u contact opnemen met onze medewerkers.
5. Betaling van op rekening gekochte goederen dient binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden door overmaking op de door Meqtrade opgegeven bankrekening.
6. Op alle leveringen en betalingen zijn altijd en uitsluitend de algemene leveringsvoorwaarden van Meqtrade van toepassing.
7. Een bestelling kan worden uitgevoerd, zodra een ondertekende inkooporder in het bezit is van Meqtrade.
8. Er dient in de afgelopen zes maanden minstens 2 x een bestelling met levering te hebben plaatsgevonden  tussen uw bedrijf en Meqtrade.

Wilt u op rekening kopen, neem dan eerst contact op met onze Klantenservice afd. zakelijke markt:  071-4022204.

Contactformulier
Onderwerp *
Naam *
Bedrijf
E-mailadres *
Telefoonnummer
Ordernummer
Vraag *
Verplichte velden
VerstuurVerstuur